... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW

Sydlollands førende Træningscenter

Rødby Motionscenter er Sydlollands førende træningscenter. Det er vi fordi vi er skabt af en række frivillige som ønsker  at tilbyde, ikke bare det bedste inden for fitness og styrkeløft, men også det hyggeligste. I vores lokaler på byskolevej i Rødby finder du ikke endeløse rækker af fitness maskiner, store fladskærme og blankpolerede gulve.

Hyggeligt og nærværende.

Til gengæld finder du rigtige mennesker som er villige til gøre alt hvad de kan for at give dig den bedste vejledning således at du ikke kommer til at betale for en masse ting som du ikke har behov for. Vores lokaler er hyggelige og nærværende, og vi har alt inden for udstyr til spinning, crossfitness, styrkeløft og meget andet.

Den bedste vejledning.

Vores personale er altid klar til hjælpe og vores instruktører vil gladelig hjælpe dig i gang. Dog vil vi gerne for både din egen og vores skyld bede dig om at fortælle os hvis du skulle have eventuelle  problemer, i form af f.eks. diskosprolaps, gener efter operation eller lignende som gør at du eventuelt ville være bedre stillet med et trænings forløb lavet af f.eks. en fysioterapeut. Her har vi også et velfungerende netværk, hvor vi kan hjælpe dig videre.