... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW

Jeg har styrketrænet siden jeg var 13 år, og har altid befundet mig godt i et træningscenter. Jeg elsker kulturen og de mange mennesker man møder. Træning har altid været min terapi -fysisk velvære, giver psykisk velvære.

​At være personlig træner, for mig, er en livsstil, meget mere end et arbejde. Det er noget jeg brænder for! Jeg er passioneret og transparent med alt hvad jeg foretager mig. Jeg er empatisk og i øjenhøjde med alle jeg møder. Jeg giver mig 100% for at hjælpe og motivere alle mine kunder, til at nå deres mål, på den mest optimale måde.

Som certificeret Personlig Træner har man en god teoretisk forståelse for, hvordan kroppen arbejder under træning. Hvordan man skal arbejde med træning af andre, og hvorfor de enkelte elementer er vigtige. At kunne følge ens kunder tæt og være en aktiv del af deres træningsudvikling og livsstilsforbedringer.

(SOMMERFERIE 1/7-2023 – 31/7-2023)

Ydelser & Priser

PERSONLIG TRÆNER
Få hjælp og sparring til at nå dine unikke mål og ønsker.
Personlig træning er for alle, uanset hvad dit mål er.
Sammen lægger vi en plan, og et skræddersyet program, der passer til dig og dine mål.

Vi starter med en indledene samtale, hvor tager en snak om din målsætning, hvilken motivation ligger bag dit ønske om at træne, skader eller sygdomsforløb der skal tages højde for o.s.v.
Samtalen giver mig en god forståelse for, hvordan din træning skal sættes sammen, så den bedst passer til dig og din målsætning.

2 gange 800,-

8 gange 2800,-

12 gange 3600,-

PERSONLIG TRÆNER FOR PAR
Del en personlig træner med en kæreste, god ven, kollega o.s.v. og spar penge. Der er en god måde at kunne hjælpe og støtte hinadenen, til at nå, jeres individuelle eller fælles mål.

Sammen lægger vi en plan, og et skræddersyet program, der passer til dig og dine mål.

Vi starter med en indledene samtale, hvor tager en snak om din målsætning, hvilken motivation ligger bag dit ønske om at træne, skader eller sygdomsforløb der skal tages højde for o.s.v.

Samtalen giver mig en god forståelse for, hvordan din træning skal sættes sammen, så den bedst passer til dig og din målsætning.

2 gange 1200,-

8 gange 4200,-

12 gange 5400,-

Se vilkår & betingelser for personlig træning her

Få en uforpligtende samtale

Man kan altid tage kontakt og få en uforpligtende samtale, koster ikke noget, og få en snak om dine muligheder. Du kan udfylde kontakt formular, og jeg vender tilbage hurtigst muligt, men jeg er også at finde i centeret Tirsdag kl 16 – kl 18 og Torsdag kl 10 – kl 11 (SOMMERFERIE 1/7-2023 – 31/7-2023)

Kontakt/Booking

For mere information, omkring ydelser, personlig trænings forløb, andet, udfyld kontaktformular, skriv gerne lidt om dig selv om hvad du kunne tænkte dig og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Bedste hilsner Personlig træner & Instruktør Karsten Kjær Jensen