... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW

Få hjælp til programlægning, introduktion af maskiner, korrekt udførelse af øvelser eller sparring helt gratis igennem dit medlemskab, hver tirsdag og torsdag kl 15 til kl 17

Hver tirsdag og torsdag kl 15 til kl 17 kan man møde vores personlig træner og instruktør Karsten, og få hjælp til sin træning helt gratis, det er en del af dit medlemskab. Til programlægning eller introduktion af maskiner skal man booke en tid, der sættes typisk 45 min til en time af til dette, så du kan få en grundig gennemgang uden afbrydelser. For at booke en tid kan man tage fat i Karsten i centeret eller udfylde kontakt formularen nederst på siden.

Klassisk cirkeltræning hver tirsdag og torsdag kl 17 til kl 18

Karsten har desuden klassisk cirkeltræning, hvor du effektivt trænet hele kroppen igennem og lærer nye teknikker sammen med en motiverende instruktør. Princippet bag cirkeltræning er, at du i et højt tempo skifter mellem forskellige øvelser og kun holder få, korte pauser. Da du konstant presser dig selv, ryger pulsen i vejret, og dermed træner du både styrke og kondition. Holdet er for alle aldersgrupper. Så ønsker du at styrke kroppen, øve balance og være med på et rummeligt og hyggeligt hold, med højt humør og tempo, så kom og være med til klassisk cirkeltræning. Tilmelding sker igennem appen, flexybox eller vores hjemmeside her, max 10 deltager, helt gratis da hold træning også er en del af dit medlemskab.

Hvem er personlig træner & instruktør Karsten

Jeg har styrketrænet siden jeg var 13 år, og har altid befundet mig godt i et træningscenter. Jeg elsker kulturen og de mange mennesker man møder. Træning har altid været min terapi -fysisk velvære, giver psykisk velvære.

​At være personlig træner, for mig, er en livsstil, meget mere end et arbejde. Det er noget jeg brænder for! Jeg er passioneret og transparent med alt hvad jeg foretager mig. Jeg er empatisk og i øjenhøjde med alle jeg møder. Jeg giver mig 100% for at hjælpe og motivere alle mine kunder, til at nå deres mål, på den mest optimale måde.

Som certificeret Personlig Træner har man en god teoretisk forståelse for, hvordan kroppen arbejder under træning. Hvordan man skal arbejde med træning af andre, og hvorfor de enkelte elementer er vigtige. At kunne følge ens kunder tæt og være en aktiv del af deres træningsudvikling og livsstilsforbedringer.

Kontakt/Booking

Udfyld kontaktformular, skriv gerne lidt om dig selv om hvad du kunne tænkte dig og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Bedste hilsner Personlig træner & Instruktør Karsten Kjær Jensen